Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 15:16 • 2 min
Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky

BRATISLAVA - Ešte v decembri počas vyhlásenia ankety Športovec roka 2017 organizátori udelili špeciálnu cenu biatlonistke Anastasii Kuzminovej, ktorá dosiahla mimoriadne výsledky v prebiehajúcej sezóne Svetového pohára až po uzávierke ankety Športovec roka 2017 (bola 5. decembra).

slovakia

left justify in out

Cenu si úspešná olympionička nemohla vtedy prevziať osobne, stalo sa tak až v pondelok 5. marca počas jej prítomnosti v Bratislave. Cenu jej odovzdal predseda Klubu športových redaktorov Tomáš Grosmann.

 

"Naša šampiónka nás prekvapila výsledkami po uzávierke našej ankety. Na jednej strane sme boli smutní z toho, že sme to nestihli, na druhej strane sme sa tešili spolu s ňou z úspechov. Nestalo sa to prvýkrát v histórii. Udelili sme jej mimoriadnu cenu v rámci našej ankety. Teraz prišla vhodná príležitosť na to, aby sme sa vrátili k 22. decembru a zablahoželali jej za dosiahnuté výsledky," povedal Tomáš Grossman.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies