Anastacii opäť diagnostikovali rakovinu prsníka

NETKY.SK • 1 Marec 2013, 08:09 • 2 min
Anastacii opäť diagnostikovali rakovinu prsníka

Anastacii opäť diagnostikovali rakovinu prsníka

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Anastacia musela zrušiť pripravované európske turné, keďže jej po druhý raz diagnostikovali rakovinu prsníka. Séria koncertov sa mala začať 6. apríla, no 44-ročná hviezda namiesto vystupovania podstúpi liečbu. "Je mi nesmierne ľúto, že sklamem všetkých svojich skvelých fanúšikov, ktorí sa tešili na turné It's A Man's World. Láme mi to srdce," uviedla na svojom konte na Facebooku. Jej jediným cieľom je momentálne úplne sa vyliečiť s podporou rodiny, priateľov a okolia. Bude však pokračovať v práci na novom albume a dúfa, že turné bude môcť absolvovať neskôr.

Anastacia Lyn Newkirk sa narodila 17. septembra 1968 v Chicagu Ako trinásťročnej jej diagnostikovali Crohnovu chorobu, no nevzdala sa a vytrvala v boji za svoj sen. Intenzívne sa venovala tancu a v roku 1999 zaujala nahrávacie spoločnosti, keď sa dostala až do finále talentovej show MTV The Cut. Následne podpísala zmluvu s Daylight Records. Jej debutový album Not That Kind vyšiel v roku 2000. V Európe zaznamenal rovnako ako singel I'm Outta Love veľký úspech, no v rodných Spojených štátoch amerických sa jej nikdy nepodarilo preraziť. Nasledovali štúdiovky Freak Of Nature (2001), Anastacia (2004), ktorej sa v rebríčkoch mimoriadne darilo, a Heavy Rotation (2008). Iba 157-centimetrová “malá dáma s veľkým hlasom” je známa tým, že sa jej v minulosti podarilo zvíťaziť nad spomínanou rakovinou prsníka. Diagnostikovali jej ju v januári 2003 počas predoperačných vyšetrení, keď sa z ortopedických dôvodov pripravovala na zmenšenie prsníkov. Po úspešnom vyliečení založila nadáciu The Anastacia Fund zameranú na prevenciu tejto choroby medzi mladými ženami. Vlani vydala album coververzií It's a Man's World. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies