Analytici predpovedajú, že Ethereum v tomto roku dosiahne hodnotu vo výške 2 500 USD

NETKY.SK • 30 Apríl 2018, 09:38 • 2 min
Analytici predpovedajú, že Ethereum v tomto roku dosiahne hodnotu vo výške 2 500 USD

Ethereum by mohol svoju hodnotu zvýšiť štvornásobne na 2 500 USD a tento rok by mal byť pre neho úspešný, povedal finančný poradca.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Predpokladá sa, že cena tokenov Ethereum v tomto roku výrazne vzrastie a do konca roka 2018 by mohla dosiahnuť  úroveň 2 500 USD. Ďalší rast sa predpokladá v rokoch 20199 a 2020,“ uviedol Nigel Green, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti deVere Group.

 

Tri faktory

 

Green pripisuje všeobecný vzostup trom faktorom. Prvým je, že platformu Ethereum využíva viac platforiem. Druhým faktorom je, že zmluvy spoločnosti Ethereum sa rozširujú a tretím je decentralizácia cloud computingu.

 

Green ďalej poznamenal, že regulácia v sektore kryptomien je nevyhnutná, čo poukazuje na väčšiu ochranu investorov a dlhodobú dôveru trhu. Spoločnosť Ethereum sa stala digitálnou menou pre nových emitentov tokenov pre svoju efektívnosť a flexibilitu. Priemerná doba spracovania transakcie na Ethereum je približne 14 sekúnd v porovnaní s Bitcoinom, ktorá môže trvať až 10 minút.

 

Trhová hodnota Ethereum je približne 67,4 miliardy USD. Hodnota Ethereum tokenu klesla o 9% v priebehu minulého týždňa a celkovo deväť z desiatich najväčších kryptomien zaznamenali dvojciferné poklesy.

 

Hlavná cenová akcia sa začala v stredu ráno, keď celková trhová kapitalizácia dosiahla úroveň 434 miliárd USD. Počas nasledujúcich dvoch hodín trh stratil približne 30 miliárd USD aj napriek krátkemu oživeniu.

 

Nebolo jasné, čo spôsobilo pokles. Jednodňové a hodinové cenové pohyby v stredu dosiahli čerené čísla. Bitcoin klesol iba o 1% za celý deň, keď porazil index o viac ako 8% a zvýšil svoj podiel na trhu o viac ako 39%.

 

Cena tokenov Ethereum klesla o viac ako 9% len niekoľko hodín po prepracovaní sa na úroveň 700 USD po prvýkrát v tomto mesiaci.

 

Bitcoin sa v piatok vrátil na hodnotu nad 9 000 USD a túto úroveň si udržiava aj teraz.

 

Altcoiny celkovo boli v zelených číslach. Bitcoin Cash vzrástol o 1,97%, Litecoin klesol len o 1,05% a spoločnosť Ripple obchodovala so svojim tokenom na úrovni 0,85 USD, čím zvýšila svoj objem o 1%.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies