Analytici odkázali Matovičovi, že nemá vhodné vzdelanie a je smutné sa na neho pozerať

NETKY.SK • 21 Máj 2021, 08:19 • 2 min
Analytici odkázali Matovičovi, že nemá vhodné vzdelanie a je smutné sa na neho pozerať

BRATISLAVA - Igor Matovič opäť rieši čísla a síce vyzýva stranu SaS, aby sa začali správať zodpovedne, no analytici si myslia podobné veci o ňom.

slovakia

left justify in out

Po statuste odborníkov na sociálnej sieti čelí Igor Matovič vyčítaniu nesprávnej interpretácie, a niektorým chybným číslam z oblasti očkovania a aktuálnej pandémie, ktoré vraj mali byť iné.

 

Odborníci z Dát bez pátosu v poslednom statuse predostreli voči Matovičovi určité podozrenia. "Včera na tlačovej konferencii ministra financií zazneli aj dáta k očkovaniu. K rozpočtu sa vrátime, ale nemali by mať, podpredsedovia vlády, aktuálne dáta k momentálne jednej z najdôležitejších aktivít a k projektu, ktorý/é v krajine bežia," vyzývajú vicepremiéra analytici.

 

Prečítajte si tiež: Matovič priznal stretnutia s kajúcnikom Makóom. Bývalý siskár ministrovi svojou výpoveďou zavaril!

 

 

Vytiahli totiž výrok, že bolo vykázaných rovných 26,8% celej populácie. "Vieme sami, že máme 23 % zaočkovaných ľudí prvou dávkou," uviedli analytici.  Čo je podľa nich dosť veľký rozdiel. 

 

Napadli aj ďalší výrok o zaočkovaní "12% ľudí dvoma dávkami". Podľa analytikov je to však presne 12,8%, čo síce nie je veľký  rozdiel, ale ide približne o 40 tisíc ľudí.

 

Odkázali mu, že zrejme nemá vhodné vzdelanie a nedá sa na neho pozerať.  "Máme určitú obavu, že nedisponujete ani vhodným typom vzdelania, ani relevatnými skúsenosťami, ani dobrou vôľou a ani pokojom v duši a nakoniec, ani dobrými úmyslami, aby sa všetky 3 veci podarili. Vy ste bojovník s tvrdým trnafským srdcom. Ale to na ministra financií nemusí stačiť. Na pár týždňov možno áno, ale nie na 3 roky. Je smutné Vás vidieť v takej pozícii a tak rozčúleného. Posielame pokoj a rozvahu," ukončili status na sociálnej sieti odborníci.

 

Ako sa minister financií vysporiada s týmito tvrdeniami?

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies