Aňa Geisler obdivuje Annu Linhartovú

NETKY.SK • 30 Január 2015, 14:32 • 2 min
Aňa Geisler obdivuje Annu Linhartovú

BRATISLAVA - Česká herečka Aňa Geislerová má voči svojej mladšej hereckej kolegyni Anne Linhartovej prirodzený rešpekt a obdivuje jej nespútanosť.

slovakia

left justify in out

"Ja k nej mám rešpekt. S Aničkou sme spolu po prvý raz hrali vo filme Nevinnost a tam sa vo veľkom využívala nejaká naša fyziologická zhoda, nejaká podobnosť a ja viem, že ona bola úplne alergická, keď sa jej niekto pýtal na mňa a hovoril, aké sme si podobné. Ja to úplne chápem, tiež by ma strašne iritovalo, keby ma stále s niekým hádzali do jedného vreca,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.

 

"Napriek tomu sa v nej predsa len trošku vidím. Ona je taká neuchopiteľná, rebelujúca, ide si po svojom, je to originál, žiadne dievča do tuctu. Je to proste taký solitér a keby som teraz hovorila, že aj ja som taká bola, už sa počujem, ako to vyznie smiešne. Ale v niečom je to také pekné, vidieť, že je niekto taký ako ona, taký neuchopiteľný. Zároveň je zábavná, je vtipná a myslím si, že má pred sebou veľa práce. Má talent a niekedy mi príde, že je taká osobnosť,“ poznamenala 38-ročná rodáčka z Prahy, ktorá si koncom uplynulého roka zahrala s mladou dcérou herečky Jitky Asterovej tiež v snímke Rozprávkar. "To je rozdiel v tých osobnostiach, že sú dievčatá pekné, sú dievčatá talentované, sú dievčatá nejaké a ona má akoby takú kombináciu všetkých vecí dokopy a vylieza z toho taký silný charakter,“ ukončila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies