Aňa Geisler je vďačná za spoluprácu s Janom Hřebejkom

NETKY.SK • 29 Január 2015, 09:41 • 2 min
Aňa Geisler je vďačná za spoluprácu s Janom Hřebejkom

BRATISLAVA - Česká herečka Aňa Geisler si veľmi váži spoluprácu s režisérom Janom Hřebejkom, s ktorým nakrútila snímky Medvídek (2007), Nevinnost (2011) či seriál Až po uši (2014).

slovakia

left justify in out

"Pre mňa je veľká skúsenosť, že pracujem roky s jedným režisérom. Nech už si to hodnotí ktokoľvek akokoľvek, je to pre mňa strašne cenné, že dokážem opakovane s niekým niečo vytvárať, že sa navzájom nenudíme a máme si ešte čo ponúknuť. To je pre mňa v živote dôležité, taký dôležitý míľnik,“ povedala 38-ročná Pražanka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Ako známa herečka priznala, nikdy nevie vopred posúdiť, či film, v ktorom účinkuje, zožne úspech. "Človek je niekedy presvedčený, že to bude tutovka a nestane sa nič, a niekedy si naopak od toho nesľubuje vôbec nič a prinesie to strašne veľa,“ podotkla. "Keď som získala nejaké ocenenie, bola som vždy veľmi pyšná, či už to bola domáca alebo medzinárodná cena, akékoľvek ocenenie je úspech a keď sa na tom zhodnú aj ľudia, ktorí vás hodnotia podľa jednej roly, nepoznajú vás, len vás vidia v jednej úlohe, tak to si strašne vážim,“ poznamenala na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies