Amy Schumer si napokon nezahrá bábiku Barbie

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 11:17 • 2 min
Amy Schumer si napokon nezahrá bábiku Barbie

LOS ANGELES - Americká herečka a komička Amy Schumer nebude hrať hlavnú postavu v pripravovanom hranom filme o bábike Barbie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná rodáčka z New Yorku od projektu odstúpila pre komplikácie súvisiace so zosúladením svojho rozvrhu. "Ten film je veľmi nádejný a Sony s Mattelom boli úžasnými partnermi. Som sklamaná, ale teším sa, keď uvidím Barbie na veľkom plátne," uviedla Schumer vo vyjadrení, ktoré zverejnila vo štvrtok.

V ten deň médiá zároveň priniesli informácie o tom, že sa herečka pridala k obsadeniu viacgeneračnej komediálnej drámy She Came to Me. Spolu s ňou sa v snímke predstavia aj Steve Carell a Nicole Kidman. O réžiu a scenár projektu sa postará Rebecca Miller. 

Uvedenú snímku o Barbie pripravujú spomínané spoločnosti Sony Pictures a Mattel, pričom predstavitelia prvej menovanej predvlani najali troch scenáristov, aby napísali tri rôzne scenáre. Z nich si nakoniec vybrali ten od Hilary Winston, ktorý Schumer ešte upravila. Sony Pictures tiež momentálne hľadajú režiséra, pričom s nakrúcaním by chceli začať na jar tohto roka. Do kín by sa mala snímka dostať v lete 2018. 

Amy Beth Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala predvlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju tiež nominovali na Zlatý glóbus. Minulý rok sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, keď sa umiestnila na štvrtej priečke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies