Amy Schumer nechala v bare prepitné tisíc dolárov

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 07:40 • 2 min
Amy Schumer nechala v bare prepitné tisíc dolárov

LOS ANGELES - Americká herečka a komička Amy Schumer nechala cez víkend v jednom z newyorských podnikov prepitné tisíc dolárov (v prepočte približne 887 eur). Informáciu potvrdil magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná rodáčka z Manhattanu prekvapila barmanov v divadelnom bare po návšteve sobotňajšieho predstavenia historického muzikálu Hamilton v Richard Rodgers Theatre na Broadwayi, keď štedré obslužné nechala k účtu na 77 dolárov (približne 68 eur). Zamestnanci baru sa so správou o tringelte pochválili prostredníctvom služby Instagram.


"Bola som veľmi dojatá. Bolo to niečo také štedré a veľmi milé, niečo čo sa nevidí každý deň," uviedla Madeleine DeJohn, jedna z prítomných barmaniek, pre denník New York Daily News. Po tom ako herečke poďakovala, jej údajne Schumer, ktorá sa pred televíznou a filmovou kariérou tiež živila ako barmanka, povedala "Zažila som si to. Chápem to."


Amy Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej šou Inside Amy Schumer, za ktorú získala vlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies