Amy Schumer kúpila otcovi farmu, ktorú kedysi vlastnil

NETKY.SK • 20 December 2016, 14:47 • 2 min
Amy Schumer kúpila otcovi farmu, ktorú kedysi vlastnil

NEW YORK - Americká herečka a komička Amy Schumer kúpila svojmu otcovi Gordonovi Schumerovi farmu, ktorú vlastnil, keď bola ešte dieťa. Tridsaťpäťročná rodáčka z New Yorku svoju netradičnú kúpu oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu z videorozhovoru so svojím otcom a video z detstva.

slovakia

left justify in out

“Video z farmy, keď som utekala preč cez kukuričné pole a môj otec si ma doberal, pretože som chcela, aby išiel so mnou,“ napísala k príspevku.

 

“Stratili sme farmu, keď sme stratili všetko. Dnes som mu to však kúpila naspať,“ uviedla tiež k videu herečka, ktorá mala dvanásť rokov, keď jej otcovi diagnostikovali roztrúsenú sklerózu. Pre ňu sa neskôr dostal do finančných problémov a spomínanú farmu musel predať.

 

 

 

Amy Beth Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala vlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju tiež nominovali na Zlatý glóbus. Tento rok sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, keď sa umiestnila na štvrtej priečke.
Informácie pochádzajú z webstránky www.eonline.com a archívu agentúry SITA.

Pôvodný článok:
https://www.eonline.com/news/816988/amy-schumer-buys-her-father-s-farm-back-shares-the-news-with-an-adorable-home-video


ns;dm



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies