Amy Locane-Bovenizer možno znova odsúdia za nehodu z roku 2010

NETKY.SK • 24 Júl 2016, 14:21 • 2 min
Amy Locane-Bovenizer možno znova odsúdia za nehodu z roku 2010

USA - Americkú herečku Amy Locane-Bovenizer, známu zo seriálu Melrose Place (1992 - 1999), ktorú odsúdili za usmrtenie 60-ročnej ženy pri autonehode z roku 2010, možno znova odsúdia.

slovakia

left justify in out

Dôvodom by mal byť údajne príliš mierny trest, ktorý jej v roku 2013 udelil súd. Štátny odvolací súd v piatok rozhodol, že sudca, ktorý so 44-ročnou rodáčkou z New Jersey proces viedol, musí udať detailnejšie odôvodnenie, prečo ju odsúdil len na tri roky vo väzení, keď jej hrozilo päť až desať rokov. Locane-Bovenizer nakoniec vo väzení strávila len dva a pol roka.


Vo februári 2013 herečka, ktorej v krvi namerali trikrát vyššiu hladinu alkoholu než je povolená hranica v New Jersey, dostala znížený trojročný trest. Ten jej udelili s ohľadom na jej dve deti. Jedno z nich má vážne zdravotné a mentálne problémy. Sudca na odvolacom súde sa však v piatok vyjadril, že jeho kolega neudal presvedčivé dôvody. “Sudca neurčil presvedčivé dôvody na degradovanie druhostupňového trestného činu obžalovanej, okrem toho, že by jej deťom bolo jej uväznením ublížené. Zároveň zistil, že obžalovaná, už nie je hrozbou pre verejnosť, ale neodôvodnil daný záver,” uviedol. Dátum ďalšieho pojednávania zatiaľ nie je známy.


Locane-Bovenizer si okrem postavy Sandy v spomínanom seriáli zahrala aj v snímkach Cry-Baby (1990), Zločiny zo srdca (1995), Pavučina smrti (1998) či Sekretárka (2002).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies