Amy Lee z Evanescence čaká prvé dieťa

NETKY.SK • 23 Január 2014, 09:31 • 2 min
Amy Lee z Evanescence čaká prvé dieťa

LOS ANGELES - Americká speváčka Amy Lee a jej manžel, terapeut Josh Hartzler, s ktorým sa zosobášila v máji 2007, čakajú prvé dieťa.

slovakia

left justify in out

Frontmanka kapely Evanescence to oznámila v sobotu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Ok, už to viac nedokážem tajiť - pracovala som na výnimočnom novom projekte pre rok 2014 - na bábätku! Josh a ja čakáme dieťa. Som nesmierne šťastná," napísala 32-ročná interpretka.

Amy Lee, vlastným menom Amy Lynn Hartzler je americká speváčka, textárka a klaviristka. V roku 1995 založila spolu s gitaristom Benom Moodym rockovú skupinu Evanescence, ktorá sa preslávila singlami ako Bring Me to Life, Going Under, My Immortal, Everybody's Fool, Lithium, My Heart Is Broken alebo Lost in Paradise. Kapela má na konte tri štúdiovky Fallen (2003), The Open Door (2006) a Evanescence (2011). V súčasnosti ju okrem speváčky Amy Lee tvoria hlavný gitarista Terry Balsamo, basgitarista Tim McCord, bubeník Will Hunt a gitarista Troy McLawhorn. Popri kapele Evanescence spolupracovala aj na iných projektoch, napríklad na soundtracku Nightmare Revisited (1993) k filmu Predvianočná nočná mora (1993) či Muppets: The Green Album (2011). Je tiež predsedníčkou nadácie Out of the Shadows, ktorá sa snaží zvýšiť informovanosť verejnosti o epilepsii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona