Amway uvádza limitovanú kolekciu dekoratívnej kozmetiky

NETKY.SK • 6 November 2012, 07:56 • 2 min
Amway uvádza limitovanú kolekciu dekoratívnej kozmetiky

Amway uvádza limitovanú kolekciu dekoratívnej kozmetiky - Pre ženy Amway pokračuje s príbehom jarnej limitovanej kolekcie dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY™ Escape to Paradise aj na jeseň. Utečte do čistého luxusu s farebnou kolekciou inšpirovanou dychberúc

slovakia

left justify in out

img

Amway pokračuje s príbehom jarnej limitovanej kolekcie dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY™ Escape to Paradise aj na jeseň. Utečte do čistého luxusu s farebnou kolekciou inšpirovanou dychberúcou destináciou St.Moritz.
   Limitovaná kolekcia dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY™ Escape to Paradise jeseň/zima 2012 zachytáva čistú rýdzu krásu a sofistikovaný pôvab zimnej krajiny St.Moritz dvoma farebnými paletami zabalenými v luxusnom puzdre pozlátenom 24 karátovým zlatom, ktoré je pre jedinečnú eleganciu, doplnené ligotavými kryštálmi značky Swarovski.
   ARTISTRY™ Paleta na tvár a oči
   Ponúka niečo pre každú z vás v dvoch odlišných farebných paletách – teplé odtiene hnedej, bronzovej a krémovej a chladné odtiene farby modrej, ružovej a fialovej. ARTISTRY™ Paleta na tvár a oči ponúka šesť jemných krémových očných tieňov, ktoré sa ľahko a rovnomerne nanášajú. K dispozícii sú v rozsiahlej škále farieb – lesklé, ligotavé, metalické. Tiene môžete použiť samostatne alebo ich vrstviť pre dramatickejší vzhľad. Paletky dopĺňajú dva odtiene hodvábnych líceniek. Spolu z cestovnými kefkami umožňujú bezchybnú aplikáciu doma aj na cestách. Sú rovnako tak krásne ako praktické, každá paletka je zdobená dekórom krokodílej kože a je zasadená do vnútra čierneho zamatového puzdra.
   Odporúčaná MOC: 72,19 EUR
   ARTISTRY™ Lesk na pery duo
   Luxusné krémové zloženie s ľahkou vanilkovou vôňou je zárukou pohodlia pre vaše pery. ARTISTRY™ Lesk na pery duo ponúka dva krémové lesky na pery v teplých a chladných odtieňoch s mäkkou textúrou. Po nanesení pôsobí jemne ako hodváb. Súčasťou výrobku je špeciálny štetec na pery pre ľahké nanášanie. Puzdro je inšpirované elegantnými vzormi Vintage batožiny.
   Odporúčaná MOC: 59,93 EUR
   ARTISTRY™ Kontúrovacia ceruzka na oči
   Escape to Paradise obsahuje tiež ARTISTRY™ Kontúrovaciu ceruzku na oči v atraktívnom ligotavom odtieni Antique Silver, ktorý dramaticky zvýrazní oči pre maximálny účinok. Súčasťou obojstrannej ceruzky je praktická hubka na rozotieranie. Hebká textúra prispieva k jednoduchej aplikácii. Vďaka jojobovému oleju, vitamínu E a bavlníkovému oleju sa pohodlne nanáša a hydratuje. Balenie tiež obsahuje strúhatko.
   Odporúčaná MOC: 24,54 EUR
   ARTISTRY™ Výrazne predlžujúca maskara
   Perfektný vzhľad dokončíte s ARTISTRY™ Výrazne predlžujúcou maskarou z kolekcie Escape to Paradise, ktorá disponuje jedinečnou kefkou dizajnu OptiLenght. Vďaka nej sa ľahko nanáša od korienkov ku koncu rias, jednotlivé riasy zvýrazňuje a oddeľuje ich.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies