Amerika: Matka sa vydala sa syna, neskôr aj za dcéru, ako to dopadlo?

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 06:00 • 2 min
Amerika: Matka sa vydala sa syna, neskôr aj za dcéru, ako to dopadlo?

OKLAHOMA - Žena z Oklahomy bola odsúdená za veľmi kuriózny zločin. Z nejakého dôvodu uzatvárala manželstvá so svojimi deťmi.

slovakia

left justify in out

Misty Spann vychovala babička, pretože jej teraz už 45-ročná mama stratila právo na starostlivosť o svoje tri deti. 26-ročná žena strávila väčšinu svojho života bez matky Patricie Ann Spann, ktorá si ju však neskôr našla. Stretnutie matky a dcérou dopadlo „nad očakávania“ a nadviazali spolu blízky vzťah. Informoval o tom The Ladbible.

 

Patricia a Misty spolu začali randiť v roku 2014 a o dva roky neskôr požiadali o sobášnu licenciu. Patricia sa domnievala, že nerobí nič zlého, keďže podľa zákona už nebola klasifikovaná ako matka Misty. Z jej rodného listu bola totiž vymazaná, keď jej boli deti odobraté. Oklahoma má však prísne pravidlá a podobné úchylky neakceptuje.

 

img

Zľava: Patricia a Misty

Foto: Stephens County Jail

 

Tamojší zákon zakazuje pokrvne príbuzným osobám uzatvárať manželstvá, aj keby v ich vzťahu nebol sex.

 

Ešte väčší šok prišiel, keď policajti zistili, že Patricia sa vydala aj za svojho syna v roku 2008 v okrese Comanche. Ten však po 15 mesiacoch požiadal o zrušenie zväzku a ako dôvod uviedol „incest.“

 

Misty tiež zrušila manželstvo so svojou mamou ale odmietla, že by spáchali niečo nezákonné.  Tvrdí, že mama ju uistila o legálnosti ich činu.

 

Súd rozhodol tak, že Misty dostala 10-ročný probačný dohľad a bude tiež musieť podstúpiť špeciálne poradenstvo. Nezbedná Patricia si dva roky posedí vo väzení a potom bude ešte 8 rokov pod probačným dohľadom. Tiež bude zapísaná do zoznamu sexuálnych delikventov. Obišla ešte celkom dobre, za incest v Oklahome hrozí až 10 rokov.

 

Keby si bizarná rodinka vybrala iný štát, mohli spolu nerušene žiť, aspoň podľa zákona, keď vynecháme morálku. V New Jersey a Rhode Island incest medzi dospelými, ktorí s ním súhlasia, nie je trestným činom, avšak tiež nemôžu uzavrieť manželstvo. Minimálny povolený vek pre incestné puto v Rhode Island je 16 rokov a v New Jersey 18 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies