Americký surfer zmizol pri Sumatre

NETKY.SK • 26 Júl 2011, 08:19 • 2 min
Americký surfer zmizol pri Sumatre

Americký surfer zmizol pri Sumatre - Svet Vrtuľník dnes pátral nad vodami Indického oceánu po americkom surferovi, ktorý zmizol počas svojej jazdy na trojmetrovej vlne v západnej Indonézii. Surfera Daniela Bobisa videli naposledy vo vodách pri pobreží ost

slovakia

left justify in out

img

Vrtuľník dnes pátral nad vodami Indického oceánu po americkom surferovi, ktorý zmizol počas svojej jazdy na trojmetrovej vlne v západnej Indonézii.
      Surfera Daniela Bobisa videli naposledy vo vodách pri pobreží ostrova Sumatra v nedeľu približne o 09.30 h miestneho času. Tento 32-ročný muž je učiteľom matematiky na strednej škole a inštruktorom surfovania v meste Long Beach v štáte New York.
      Manželka nezvestného Rachel v pondelok uviedla, že jej muž si očividne poplietol dosky s iným surferom, keď spadol pri jazde na mohutnej vlne, a odvtedy ho nebolo vidieť. Manželka dodala, že je malá nádej, že ho nájdu živého.
      Vrtuľník v pondelok prehľadával pláž pri malom letovisku Damai.
      Helikoptéra sa pripojila k flotile rybárskych člnov, ku kolegom surferom a k malému indonézskemu pátraciemu a záchrannému tímu.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies