Americký spevák Nick Jonas avizuje nový album, vyjde začiatkom budúceho roka

NETKY.SK • 24 September 2015, 14:48 • 2 min
Americký spevák Nick Jonas avizuje nový album, vyjde začiatkom budúceho roka

BRATISLAVA - Tretí sólový album amerického speváka Nicka Jonasa vyjde začiatkom budúceho roka. Dvadsaťtriročný interpret, ktorý nedávno potešil fanúšikov a fanúšičky novými skladbami Levels a Area Code, to uviedol v rozhovore pre americký magazín Entertainment Weekly.

slovakia

left justify in out

„Zatiaľ sme sa nerozhodli pre konkrétny dátum, no máme už určitú predstavu. Bude to niekedy začiatkom budúceho roka, pravdepodobne koncom februára alebo začiatkom marca,“ povedal spevák a dodal, že očakávaná nahrávka bude ovplyvnená soulom, r'n'b i hip-hopom.


Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Predvlani však formácia oznámila koniec činnosti a Nick Jonas sa rozhodol pokračovať v sólovej kariére, ktorú odštartoval štúdiovkou Nicholas Jonas (2005). V roku 2010 vydal s formáciou The Administration album Who I Am. Vlani ponúkol druhý sólový počin s názvom Nick Jonas. Venuje sa aj herectvu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies