Americký senátor McCain obvinil Putina z korupcie!

NETKY.SK • 19 September 2013, 07:14 • 2 min
Americký senátor McCain obvinil Putina z korupcie!

WASHINGTON - Americký senátor John McCain v článku pre ruské noviny Pravda obvinil prezidenta Vladimira Putina z korupcie, útlaku a vládnutia, ktoré sleduje len jeho vlastné záujmy. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

McCainov stĺpček v najznámejších ruských novinách je odpoveďou na ostrý článok ruského prezidenta, ktorý vyšiel minulý týždeň v denníku The New York Times.

V úvodníku s titulkom "Rusko si zaslúži niečo lepšie ako je Putin" obvinil republikánsky senátor Putina a jeho kolegov z trestania disentu. Zároveň ruského prezidenta karhal za jeho podporu Bašára Asada v občianskej vojne, v ktorej za dva roky jej trvania zahynulo viac ako 100.000 ľudí. McCain čitateľom Pravdy tvrdil, že nie je proti-rusky zameraný, ale je "viac pro-ruský ako režim, ktorý vám dnes neschopne vládne".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies