Americký rapper Timbaland pripravuje muzikál

NETKY.SK • 8 Máj 2016, 09:11 • 2 min
Americký rapper Timbaland pripravuje muzikál

BRATISLAVA - Americký producent a rapper Timbaland pripravuje hip-hopový muzikál s názvom Opera Noir. Novinka vznikne podľa rovnomenného albumu, ktorý má 44-ročný interpret vydať tento rok.

slovakia

left justify in out

Ako tiež hudobník prezradil v oficiálnom vyhlásení, muzikál predstaví príbeh mladého interpreta, ktorého na ceste na vrchol stretávajú rôzne ťažkosti vrátane chudoby, závislosti či kriminality. Podľa vyhlásenia Timbaland projekt plánoval niekoľko rokov.


Timbaland, vlastným menom Timothy Zachery Mosley, spolupracoval s množstvom interpretov ako napríklad Madonna, Katy Perry, Missy Elliot, Jay Z či LL Cool J. Podieľal sa tiež na produkcii albumov FutureSex/LoveSounds (2006) či The 20/20 Experience (2013) Justina Timberlakea alebo nahrávke Loose (2006) Nelly Furtado. Na konte má i vlastné štúdiovky Tim's Bio: Life From Da Bassment (1998), Shock Value (2007) a Shock Value II (2009) a mixtape King Stays King (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies