Americký rapper Talib Kweli sa predstaví v Prahe

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 14:31 • 2 min
Americký rapper  Talib Kweli sa predstaví v Prahe

BRATISLAVA - Americký rapper Talib Kweli vystúpi 9. novembra v pražskom Lucerna Music Bare. Koncert bude súčasťou série 20 vystúpení pri príležitosti 20. výročia založenia tohto klubu, v rámci ktorej sa v Prahe predstavia napríklad aj waleská speváčka Marina And The Diamonds či britská džez-funková kapela Incognito.

slovakia

left justify in out

Vstupenky na vystúpenie Taliba Kweliho stoja 450 českých korún (v prepočte 16,64 eura) a sú v predaji v pokladni klubu, na jeho webstránke a tiež v sieťach GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na mieste bude vstupné 550 českých korún (20,34 eura).

 

Tridsaťdeväťročný Talib Kweli Greene je rodákom z New Yorku a debutoval v roku 1998 spoločným albumom s Mos Defom s názvom Mos Def & Talib Kweli Are Black Star. O dva roky neskôr vydal s producentom Hi-Tekom, s ktorým tvorí formáciu Reflection Eternal, nahrávku Train Of Thought. Na ňu táto dvojica nadviazala v roku 2010 albumom Revolutions Per Minute. Kweliho sólový debut s názvom Quality vyšiel až v roku 2002, po ňom nasledovali nahrávky The Beautiful Struggle (2004), Eardrum (2007), Gutter Rainbows (2011), Prisoner Of Consciousness (2013) a Gravitas (2013). V rovnakom roku ako Eardrum vydal tiež nahrávku Liberation s producentom Madlibom a v roku 2011 sa zas na pulty obchodov dostal album Habits Of The Heart formácie Idle Warship, ktorú spolu s ním tvorí speváčka Res. Tento rok vydal kompiláciu Train Of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies