Americký rapper Schoolboy Q zverejnil VIDEOklip ku skladbe Overtime

NETKY.SK • 13 September 2016, 14:03 • 2 min
Americký rapper Schoolboy Q zverejnil VIDEOklip ku skladbe Overtime

BRATISLAVA - Americký rapper Schoolboy Q predstavil videoklip ku skladbe Overtime. Vo štvorminútovej novinke účinkujú okrem 29-ročného interpreta a viacerých tanečníc aj Miguel a Justine Skye, ktorí v skladbe hosťujú. Priaznivci rodáka z nemeckého Wiesbadenu si môžu pozrieť jeho najnovší počin na službe YouTube, kde je dostupný od pondelka.

slovakia

left justify in out

Singel Overtime pochádza z rapperovej štvrtej štúdiovky Blank Face LP, ktorá sa dostala do predaja 8. júla prostredníctvom vydavateľstiev Top Dawg Entertainment a Interscope Records. Nahrávka obsahuje sedemnásť skladieb, vrátane ďalších singlov Groovy Tony a That Part. Na albume hosťujú okrem menovaných napríklad aj Kanye West, Jadakiss, E-40, Tha Dogg Pound či Anderson .Paak. Produkčne sa na štúdiovke podieľali Swizz Beatz, The Alchemist, Cardo, Willie B alebo Tyler, The Creator.

 

Schoolboy Q, vlastným menom Quincy Matthew Hanley, sa narodil na vojenskej základni v spomínanom Wiesbadene. Jeho rodičia sa však rozišli ešte pred jeho narodením a rapper následne vyrastal s matkou v Los Angeles.

 

Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2008, pričom debutovú štúdiovku Setbacks vydal o tri roky neskôr. Po nej nasledovali Habits & Contradictions (2012) a Oxymoron (2014), pričom s poslednou menovanou sa mu podarilo dobiť americký rebríček Billboard 200. Je tiež členom skupiny Black Hippy, ktorú spolu s ním tvoria Kendrick Lamar, Ab-Soul a Jay Rock.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies