Americký rapper Method Man na festival Hip Hop Kemp v Čechách nepríde

NETKY.SK • 19 August 2016, 17:02 • 2 min
Americký rapper Method Man na festival Hip Hop Kemp v Čechách nepríde

BRATISLAVA - Americký rapper Method Man musel na poslednú chvíľu zrušiť vystúpenie na pätnástom ročníku festivalu Hip Hop Kemp, ktorý odštartoval v stredu vo Festivalparku v Hradci Králové.

slovakia

left justify in out

Dôvodom neúčasti 45-ročného člena skupiny Wu-Tang Clan je skutočnosť, že musí v USA dokončiť nakrúcanie filmu, ktorého produkcia trvá dlhšie, než bolo plánované.


Method Man mal na Hip Hop Kempe vystúpiť v noci zo soboty na nedeľu spoločne s Redmanom, s ktorým vydal albumy Blackout! (1999) a Blackout! 2 (2009) a tiež si spolu zahrali v komédiách Ten kto hulí, ten aj vie (2001) a Scary Movie 3 (2003) a seriáli Method & Red (2005). Redman na podujatie príde, spolu s ním vystúpi duo EPMD, ktoré tvoria Erick Sermon a PMD. Na svojej oficiálnej facebookovej stránke o tom informovali organizátori podujatia.


Na tohtoročnom Hip Hop Kemp, ktorý sa skončí v nedeľu v skorých ranných hodinách, sa už predstavili napríklad The Underachievers, Looptroop Rockers, PSH, Anderson.Paak & The Free Nationals, Mick Jenkins či Assasin. Počas záverečných dvoch dní ešte vystúpia interpreti Asher Roth, Masta Ace, Machine Gun Kelly, Moja Reč, Kontrafakt, Boot Camp Clik (Buckshot, Rock, General Steele, Tek a Top Dog), Pete Rock & CL Smooth, Raz Fresco, Planet Asia, A-F-R-O, Onyx či Artifacts.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies