Americký rapper Homeboy Sandman vystúpi vo Viedni

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 13:01 • 2 min
Americký rapper Homeboy Sandman vystúpi vo Viedni

BRATISLAVA - Americký rapper Homeboy Sandman sa v sobotu 13. júla v rámci svojho európskeho turné predstaví v rakúskej Viedni. Tridsaťdvaročný rodák z newyorského Queensu vystúpi v klube Fania Live, kde okrem neho odohrajú koncerty aj Kid Sublime a Luis Forever. Okrem Viedne sa Homeboy Sandman v júli predstaví aj vo Francúzsku, Švédsku, Holandsku, Nemecku a Chorvátsku. Následne bude v turné pokračovať v USA.

slovakia

left justify in out

Homeboy Sandman, vlastným menom Angel Del Villar II., sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2007, keď vydal Nourishment EP a debutový album Nourishment (Second Helpings). O rok neskôr nasledoval mixtape There Is No Spoon a druhá štúdiovka Actual Factual Pterodactyl. Známejším sa však stal až po vydaní tretieho albumu The Good Sun (2010). V roku 2011 potom podpísal zmluvu s vydavateľstvom Stones Throw Records, prostredníctvom ktorého vydal najprv EP nahrávky Subject: Matter (2012) a Chimera (2012) a potom aj album First Of A Living Breed (2012). Tento rok si rozšíril diskografiu o EP Kool Herc: Fertile Crescent a momentálne pracuje na albume All That I Hold Dear, ktorý by mal vyjsť v auguste. Informácie pochádzajú z webstránky www.hiphopdx.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies