Americký rapper a modelka sa stanú rodičmi

NETKY.SK • 23 September 2017, 11:27 • 2 min
Americký rapper a modelka sa stanú rodičmi

BRATISLAVA - Americký rapper Travis Scott a modelka, podnikateľka a televízna osobnosť Kylie Jenner sa stanú rodičmi. Portálu Gossip Cop to potvrdilo viacero anonymných zdrojov. Podľa portálu TMZ, ktorý informáciu o tehotenstve 20-ročnej nevlastnej sestry súrodencov Kardashianových priniesol ako prvý, Jenner oznámila tehotenstvo svojim priateľom už na začiatku septembra počas podujatia Day N Night Fest v Anaheime.

slovakia

left justify in out

O päť rokov starší interpret sa už tiež s radostnou správou podelil s kamarátmi, pričom údajne tvrdí, že čakajú dievčatko. Jenner, ktorá so Scottom tvorí pár od apríla, je vraj vo štvrtom mesiaci tehotenstva, píše Gossip Cop.

Travis Scott, vlastným menom Jacques Webster, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2008. V roku 2013 vydal mixtape Owl Pharaoh, na ktorý o rok neskôr nadviazal ďalším mixtapeom Days Before Rodeo. V roku 2015 predstavil debutový album Rodeo a vlani druhú štúdiovku Birds In The Trap Sing McKnight. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad Upper Echelon (feat. T.I. & 2 Chainz), Antidote či Pick Up the Phone (feat. Young Thug & Quavo).

Kylie Jenner je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007). Podniká v oblasti módy a kozmetiky, pričom vlastní eponymnú značku kozmetických prípravkov. Je tiež známa svojim pôsobením na sociálnych sieťach. Patrí medzi najobľúbenejších ľudí na službe Instagram a spolu s jej sestrou Kendall ju magazín Time zaradil do rebríčka Najvplyvnejších tínedžerov roku 2014. V auguste mala premiéru jej vlastná televízna šou Life of Kylie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona