Americký r'n'b spevák a herec Ray J sa oženil

NETKY.SK • 13 August 2016, 14:10 • 2 min
Americký r'n'b spevák a herec Ray J sa oženil

BRATISLAVA - Americký r'n'b spevák a herec Ray J sa oženil. Tridsaťpäťročný interpret si vzal o štyri roky mladšiu priateľku Princess Love, s ktorou účinkuje v reality show Love & Hip Hop: Hollywood (2014) hudobnej televízie VH1. Správu priniesol týždenník People, ktorému to potvrdil hovorca mladomanžela.

slovakia

left justify in out

Dvojica, ktorá sa zasnúbila vlani v decembri, si povedala áno v piatok v losangeleskej katedrále Saint Vibiana pred očami 150 hostí. Medzi nimi sa ocitli napríklad rapper The Game či Ray J-ova sestra, speváčka Brandy, ktorá novomanželom zaspievala počas prvého tanca. Nevestinu cestu k oltáru zas sprevádzal hudobník Anthony Hamilton s piesňou The Point Of It All.


Ray J, vlastným menom William Ray Norwood Jr., debutoval v roku 1997 albumom Everything You Want. Nasledovali ďalšie tri štúdiovky, pričom zatiaľ posledná s názvom All I Feel sa dostala na trh v roku 2008. Ako herec sa objavil v snímkach Mars útočí! (1996), Supertajná zbraň (1997), Následky otrasu: Zemetrasenie v New Yorku (1999), Nežiadaj svoj posledný tanec 2 (2006) alebo A Day In The Life (2009). V minulosti tvoril pár s Kim Kardashian, s ktorou v roku 2003 nakrútil neslávne známu erotickú videonahrávku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona