Americký boxer Adrien Broner sa vzdal polícii, čelí obvineniu z násilnej lúpeže

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 18:03 • 2 min
Americký boxer Adrien Broner sa vzdal polícii, čelí obvineniu z násilnej lúpeže

CINCINNATI - Americký profesionálny boxer Adrien Broner dodržal sľub a po minulotýždňovom víťazstve nad Britom Ashleym Theophanem sa vydal do rúk polície v Cincinnati.

slovakia

left justify in out

Tá ho obvinila z prepadnutia a ozbrojenej lúpeže. Dvadsaťšesťročný Broner si vraj nadránom 21. januára v spomenutom meste počkal na svoju obeť a udrel ju do tváre a krku.

 

Následne ho videli, ako z automobilu vybral pištoľ, od muža žiadal tisícky dolárov, ktoré s ním prehral v sérii vysokých stávok, a ďalším úderom ho poslal do bezvedomia. Potom mu z vreciek vytiahol 12 000 USD a odišiel z miesta činu.


Kauciu stanovili na 100 000 USD, ale Bronerovi na mieste stačilo zložiť desať percent, takže vyšetrovať ho budú na slobode. Problémy so zákonom má tiež jeho krajan Paul Spadafora. Ten údajne v bare neďaleko Pittsburghu napadol 63-ročnú ženu a onedlho ho obvinia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies