Americký politik prezradil čo Putin skrýval, a prečo musí byť Trump opatrnejší

NETKY.SK • 7 Júl 2020, 18:37 • 2 min
Americký politik prezradil čo Putin skrýval, a prečo musí byť Trump opatrnejší

MOSKVA - Americký politik, ktorý pracoval s Putinom v 90. rokoch, sa obrátil na Trumpa s varovaním. „Putin urobil to, čo by som ja nemohol urobiť“,- pripustil americký politik.

slovakia

left justify in out

      Predseda Demokratickej strany v Ohiu David Pepper pripomenul, ako v polovici 90. rokov spolupracoval so súčasným ruským prezidentom Vladimírom Putinom a varoval amerického prezidenta Donalda Trumpa, čoho sa treba obávať.

 

      Podľa Davida Peppera v polovici 90. rokov, keď Rusko a Spojené štáty ešte vychádzali, on pracoval v Petrohrade a pomáhal primátorovi Anatolijovi Sobchakovi zaviesť osvedčené postupy v meste. Američan opisuje hlavu severného hlavného mesta ako charizmatického vodcu a reformátora. David Pepper pripúšťa, že si bol istý – Anatolij Sobchak sa stane budúcim prezidentom Ruska.

 

     Američan tiež pripomína, že za projektového manažéra, na ktorom pracoval, bol vymenovaný „nenápadný mladý muž“ menom Vladimír Putin. Nehovoril anglicky, a preto Američania s ním komunikovali iba prostredníctvom tlmočníka. David Pepper ho nevidel vo vysokej pozícii.

 

     Jedného dňa sa však americký tlmočník zmýlil pri preklade jedného zložitého pojmu. A Putin si to všimol a opravil prekladateľa tým, že povedal správne tie slová v angličtine. Incident stal sa zjavením pre amerického politika.

 

 „Stručne povedané, urobil to, čo by som nemohol urobiť so svojou výrečnou ruštinou. Veľmi dobre vedel anglický jazyk. Znamenalo to tiež, že vždy, keď sme sa s ním stretli, všetko počul a všetkému rozumel. Nielen to, čo sme mu chceli povedať, ale aj to, čo sme hovorili v jeho prítomnosti a mysleli sme si, že tomu nerozumie. A my sme ani netušili, že on rozumie všetkému“,- uviedol David Pepper.

 

      Táto epizóda zapadla do jeho duše, pretože v tej chvíli si uvedomil, že tichý, zdržanlivý a nenápadný mladý muž nie je vôbec taký jednoduchý, ako sa zdá. Preto sa americkému politikovi chveje srdce zakaždým, keď sa Putin rozpráva s Trumpom osamote.

 

 „Trump vstupuje do hry. A hrá horšie. Pri každej interakcii vykopáva pre seba jamu ešte hlbšiu a je vystavený väčšiemu riziku ako predtým“,- zhŕňa David Pepper.

 

Zdroj:  https://m.tsargrad.tv/news/chto-skryval-putin-i-pochemu-trampu-nado-byt-ostorozhnee-amerikanec-vspomnil-vremena-sobchaka_265171

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona