Americký pes odletel omylom do Írska

NETKY.SK • 18 Marec 2013, 11:39 • 2 min
Americký pes odletel omylom do Írska

PHOENIX - Psík Hendrix, anglický špringeršpaniel, pôvodne cestujúci z amerického štátu New Jersey do mesta Phoenix v Arizone si urobil neplánovanú "menšiu obchádzku", keď sa omylom ocitol na palube lietadla smerujúceho do Írska.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovala stránka news.uk.msn.com, letecká spoločnosť United Airlines naložila Hendrixa nedopatrením do nákladného priestoru nesprávneho lietadla. Majiteľku Meredith Grantovú, čakajúcu vo štvrtok na svojho maznáčika na letisku vo Phoenixe, informovali o zámene skôr, než Hendrixovo pôvodné lietadlo stihlo pristáť. Keď zistila, že jej psa poslali do zámoria, podľa vlastných slov jej "silno zovrelo žalúdok".   

Hovorkyňa spoločnosti Megan McCarthyová uviedla, že akonáhle chyba vyšla najavo, aerolínie urobili všetko pre to, aby psa bezodkladne vrátili späť majiteľke. Aerolínie sa zároveň ospravedlnili a vrátili jej peniaze.

Anglický špringeršpaniel má priateľskú povahu, žije v harmónii s deťmi a aj ostatnými psami. Toto stredne veľké plemeno sa používalo na nadháňanie a plašenie vtákov v močiaroch. Potrebuje veľa pohybu, miluje vodu a aportovanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona