Americký pedofilný učiteľ zneužíval žiakov súkromnej školy

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 08:51 • 2 min
Americký pedofilný učiteľ zneužíval žiakov súkromnej školy

LONDÝN - Zhruba 50 až 60 študentov britskej súkromnej školy v Londýne bolo na fotografiách, nájdených na disku počítača podozrivého amerického pedofila, ktorý minulý mesiac spáchal samovraždu.

slovakia

left justify in out

Podľa výkonného riaditeľa londýnskej školy Southbank International School, sa pracovníci školy dozvedeli o záberoch so študentmi až vo štvrtok, uviedla tlačová agentúra AP.
      

Americká FBI požiadala o medzinárodnú pomoc pri pátraní po obetiach podozrivého Williama Vaheya (64), ktorý vyše štyri desaťročia pracoval na desiatich medzinárodných školách.
      

Vahey na medzinárodnej škole v Londýne pôsobil v rokoch 2009-2013. V marci spáchal samovraždu po tom, ako agenti FBI získali povolenie na prehliadku jeho počítača. 
 

Podľa FBI sa našli pornografické fotografie prinajmenšom 90 chlapcov, ktorí boli vo veku 12 až 14 rokov. Chlapci vyzerali byť nadrogovaní a neboli pri zmysloch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies