Americký obranca Yedlin podpísal s Tottenhamom 4-ročnú zmluvu

NETKY.SK • 14 August 2014, 08:36 • 2 min
Americký obranca Yedlin podpísal s Tottenhamom 4-ročnú zmluvu

LONDÝN - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur získal amerického reprezentačného obrancu DeAndreho Yedlina zo Seattle Sounders (MLS). Podľa agentúry AP podpísal 21-ročný hráč 4-ročnú zmluvu, ale v MLS zostane až do konca tam prebiehajúcej sezóny a do Anglicka odíde hrať až v ročníku 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Oba kluby oznámili dohodu v stredu. Yedlin hral na letných MS v Brazílii. Okamžite sa o neho začali zaujímať európske kluby. V MLS hrá iba dva roky, no už dvakrát prenikol aj do zápasu All star americkej profiligy. Problémom by sa však v jeho prípade mohlo stať získanie pracovného povolenia. Normy v Británii sú také, že cudzinec musí absolvovať najmenej 75 percent medzištátnych zápasov za jeho krajinu za posledné dva roky. Na to už doplatili Američania Juan a Juan Agudelo, ktorých Stoke zažiadalo o udelenie pracovného povolania, ale neuspelo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies