Americký hudobník Billy Joel sa oženil

NETKY.SK • 5 Júl 2015, 09:23 • 2 min
Americký hudobník Billy Joel sa oženil

BRATISLAVA - Americký hudobník Billy Joel sa oženil s Alexis Roderick. Slávnosť, ktorú viedol newyorský guvernér Andrew Cuomo, sa konala v sobotu v rámci párty ku Dňu nezávislosti v spevákovom sídle na Long Islande.

slovakia

left justify in out

Na oslave sa zúčastnili aj muzikantova 29-ročná dcéra, speváčka Alexa Ray či herec Kevin James. Radostnú správu potvrdila pre americký týždenník People hovorkyňa 66-ročného ženícha. "Obaja prekvapili hostí, medzi ktorými boli rodinní príslušníci a blízki priatelia, keď si počas oslavy Dňa nezávislosti vymenili manželské sľuby," uviedla.


Joel a Roderick tvoria pár od roku 2009, pričom tento rok v auguste by sa im mal narodiť prvý spoločný potomok.
Billy Joel pôsobí na hudobnej scéne od roku 1965 a na konte má dvanásť štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú River Of Dreams vydal ešte v roku 1993. V roku 2001 uviedol na trh kolekciu klasických kompozícií s názvom Fantasies & Delusions. Medzi jeho najznámejšie skladby patria piesne ako Piano Man, Just The Way You Are, My Life, It's Still Rock And Roll To Me, Tell Her About It, Uptown Girl, We Didn't Start The Fire alebo The River Of Dreams. Joel predal na celom svete viac než 150 miliónov kópií nahrávok a je členom Skladateľskej aj Rock'n'rollovej siene slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies