Americký herec Zac Efron si zlomil čeľusť: Pošmykol sa na kaluži vody

NETKY.SK • 13 November 2013, 10:15 • 2 min
Americký herec Zac Efron si zlomil čeľusť: Pošmykol sa na kaluži vody

LOS ANGELES - Americký herec Zac Efron si zlomil čeľusť. Ako potvrdil nemenovaný zdroj z jeho blízkosti pre magazín People, 26-ročný herec sa pošmykol na kaluži vody vo svojom dome v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Okrem zlomenej čeľuste, ktorú mu lekári museli zdrôtovať, utrpel aj ranu, ktorá si vyžiadala niekoľko stehov. Talentovaný mladík by sa mal úplne zotaviť, no pre zranenie musel odložiť propagáciu očakávaného filmu o troch kamarátoch That Awkward Moment, v ktorom stvárňuje Jasona.

Zac Efron je známy najmä z filmovej série High School Musical (2006, 2007 a 2008), muzikálu Hairspray (2007) či komédie Znovu 17 (2009). Zahral si aj v drámach Ja a Orson Welles (2008), Smrť a život Charlieho St. Clouda (2010) a romantickej komédii Silvestrovská noc (2011). Svoj hlas prepožičal Tedovi v animovanej snímke Lorax (2012) a film Reportér (2012), v ktorom si zahral s Nicole Kidman, Matthewom McConaugheym a Johnom Cusackom, sa na 65. Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes uchádzal o prestížnu Zlatú palmu. Herec tento rok absolvoval dve odvykacie liečby, ku ktorým ho viedla závislosť od kokaínu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies