Americký herec Stanley Tucci sa predstaví v snímke The Silence

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 10:50 • 2 min
Americký herec Stanley Tucci sa predstaví v snímke The Silence

BRATISLAVA - Americký herec Stanley Tucci sa predstaví v snímke The Silence na motívy rovnomennej knihy autora Tima Lebbona. Príbeh sleduje hluchú tínedžerku Ally a jej rodinu, ktorých život sa obráti hore nohami po tom, ako na poliach neďaleko New Jersey, kde žijú, napadne kolóniu netopierov parazitický hmyz.

slovakia

left justify in out

Netopiere sa následne premenia na krvilačné stvorenia, ktoré začnú útočiť na ľudí. Allyine zosilnené zmysly sa pritom stanú jej výhodou. Dievča cíti, keď sa stvorenia približujú a uvedomí si, že ich dokáže prilákať aj ten najtichší zvuk. S rodinou preto hľadá útočisko v lesoch, kde musia žiť v úplnom tichu. Tam tiež pochopia, že ľudia môžu byť rovnako nebezpeční. Snímku pripravuje Constantin Film, producentmi sú Martin Moszkowicz, Robert Kulzer, Alexandra Milchan a Scott Lambert a scenár majú na starosti Carey a Shane Van Dykeovci.

Päťdesiatšesťročný Stanley Tucci má na konte dva Zlaté glóbusy, tri Primetime Emmy a nominácie na Oscara i hudobnú cenu Grammy. Medzi najznámejšie filmy, v ktorých si zahral, patria Prípad Pelikán (1993), Bozk smrti (1995), Sen noci svätojánskej (1999), Zlatíčka pre každého (2001), Veľké problémy (2002), Terminál (2004), Život a smrť Petra Sellersa (2004), Nabiť a zabiť (2006), Pevné puto (2009), Julie & Julia (2009), Varieté (2010), Captain America: Prvý Avenger (2011) alebo Hry o život (2012).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies