Americký herec Jared Padalecki bude trojnásobným otcom

NETKY.SK • 8 November 2016, 09:18 • 2 min
Americký herec Jared Padalecki bude trojnásobným otcom

LOS ANGELES - Americký herec Jared Padalecki sa stane trojnásobným otcom. Tridsaťštyriročný rodák z texaského San Antonia, známy najmä ako Sam Winchester zo seriálu Hrozba z temnoty (2005), oznámil šťastnú správu v pondelok v televíznej relácii Live with Kelly.

slovakia

left justify in out

"Keď som so seriálom začínal, mal som 22 rokov, bol som slobodný chalan, čo si robil, čo chcel. Teraz som o dvanásť rokov starší, otec dvoch detí, čoskoro troch," povedal, pričom dodal, že s manželkou, herečkou Genevieve Cortese Padalecki, očakávajú príchod svojho tretieho dieťatka na svet v marci. Dvojica, ktorá sa zoznámila počas nakrúcania štvrtej sezóny spomínaného projektu, už spolu vychováva dvoch synov - štvorročného Thomasa Coltona a dvojročného Shepherda.


Jared Padalecki je okrem spomínaného Sama Winchestra zo seriálu Hrozba z temnoty známy aj ako Dean Forester z populárneho projektu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007). Diváci a diváčky si ho môžu pamätať aj zo snímok ako Let Fénixa (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Krutá hra (2005), či Piatok trinásteho (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies