Americký basketbalista Broadus posilou Albánska proti SR

NETKY.SK • 25 August 2016, 13:07 • 2 min
Americký basketbalista Broadus posilou Albánska proti SR

TIRANA - Basketbalová reprezentácia Albánska krátko pred kvalifikáciou o postup na majstrovstvá Európy 2017, v ktorej bude dvakrát čeliť aj Slovensku, hlási výraznú posilu.

slovakia

left justify in out

Proces naturalizácie amerického stredného rozohrávača Rashauna Broadusa sa skončil úspešne a prezident republiky Bujar Nishani podpísal dekrét o udelení občianstva 32-ročnému dirigentovi hry pochádzajúcemu z Havaja. Broadus sa okamžite pripojil k národnému tímu. Uplynulú sezónu strávil v poľskom tíme MKS Dabrowa Górnicza, predtým pôsobil v Litve, na Ukrajine aj v Rumunsku. Informoval server Albanian & Balkan News.

 

Slováci budú čeliť Albáncom v kvalifikačnej F-skupine najprv 7. septembra v Prievidzi (18.00) a potom 17. 9. v Tirane. Naturalizovaným hráčom v slovenskom výbere je 33-ročný rozohrávač Nenad Miloševič pochádzajúci zo Srbska, ktorý reprezentoval svoj druhý domov už v auguste 2014 v neúspešnej kvalifikácii o prienik na ME 2015.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies