Americkú herečku Daniele Watts omylom zatkli

NETKY.SK • 15 September 2014, 11:00 • 2 min
Americkú herečku Daniele Watts omylom zatkli

BRATISLAVA – Americkú herečku Daniele Watts a jej manžela Briana Jamesa Lucasa zatkla vo štvrtok 11. septembra omylom polícia v meste Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom oficiálnej stránky na Facebooku o tom informovala samotná predstaviteľka CoCo z filmu Divoký Django (2012). Ako napísala, dvaja policajní strážnici ju zadržali po tom, čo na ulici pobozkala svojho manžela. „Keď prišla polícia, stála som na chodníku pri strome. Telefonovala som so svojim otcom. Neurobila som nič zlého, tak som odkráčala preč. O niekoľko minút ma policajti zastavili a nasilu ma spútali,“ uviedla Watts, ktorá tiež priznala, že celá udalosť bola pre ňu frustrujúca.

 

Polícia po zistení totožnosti Watts prepustila na slobodu. V nedeľu 14. septembra tiež vydala vyhlásenie, v ktorom vysvetlila, že konala na základe telefonickej sťažnosti. „Občan, ktorý nahlásil polícii sťažnosť, uviedol, že muž a žena sa dopustili exhibicionizmu v aute s otvorenými dverami. Policajní dôstojníci našli dvoch jedincov podobajúcich sa popisu svedka a na chvíľu ich zadržali. Po krátkom vyšetrovaní, pri ktorom sa zistilo, že dvojica nespáchala žiaden zločin, ich pustili na slobodu,“ píše sa vo vyhlásení. 

 

Daniele Watts sa stala známou účinkovaním v spomínanom filme Divoký Django (2012) režiséra Quentina Tarantina. Okrem toho si zahrala v množstve krátkych filmov, v snímke Before Dawn Breaks (2011) či v seriáloch Weeds (2005–2012) či Partners (2014). Jej manžel Brian James Lucas je známy americký kuchár. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona