Americkí voliči sú nespokojní, mnohí by za prezidenta radšej volili gorilu Harambe

NETKY.SK • 18 August 2016, 19:55 • 2 min
Americkí voliči sú nespokojní, mnohí by za prezidenta radšej volili gorilu Harambe

WASHINGTON – Americký ľud si bude čoskoro voliť novú hlavu štátu a kandidáti sľubujú možné i nemožné. Najväčšie preferencie majú zatiaľ Donald Trup a Hilary Clintonová, avšak pribudla medzi nich ďalšia „osobnosť,“ ktorú by mnohí Američania videli v Bielom dome radšej.

slovakia

left justify in out

Posledný prieskum ukázal, že Spojené štáty americké  by mal podľa 5% voličov viesť gorilý samec Harambe. Hilary Clintonovú by volilo 48% , Donalda Trumpa 43% a 4% potenciálnych voličov sa zatiaľ nerozhodlo.

 

Harambeho voliči veria, že gorila by na poste prezidenta napáchala oveľa menej škody, ako súčasní kandidáti.

 

Harambe je však už na druhom svete. Koncom mája tohto roka tragicky zahynul, keď afroamerickí rodičia pustili do výbehu s gorilami v Zoo svojho malého syna. Napriek tomu, že opica nebola agresívna, naliehali na to, aby ju ošetrovatelia preventívne zastrelili.

 

Opičiak však ostal v srdciach ľudí, ktorí na neho nezabúdajú. Jeho priaznivci najnovšie prišli s návrhom, aby sa Harambe stal pokémonom. Za týmto účelom už dokonca podpísalo petíciu 60 000 ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona