Americkí hokejisti sú hladní po úspechu

NETKY.SK • 12 Február 2014, 10:43 • 2 min
Americkí hokejisti sú hladní po úspechu

SOČI - Americkí hokejisti pricestovali do dejiska zimných olympijských hier v Soči s jedným cieľom a štvrtkový súboj so Slovenskom je pre nich prvým stupienkom na ceste za jeho naplnením.

slovakia

left justify in out

Pred štyrmi rokmi vo Vancouveri prehrali Američania vo finále s Kanadou 2:3 po predĺžení. Na trpkú prehru už hráči zámorského výberu zabudli a sú namotivovaní zlepšiť svoj výsledok. "Sme hladní po víťazstve. Pred štyrmi rokmi to bola pre nás ťažká prehra. Teraz by sme už nechceli zažiť podobnú horkosť,“ povedal kapitán americkej reprezentácie Zach Parise.

 

V tíme USA je trinásť pamätníkov ZOH 2010. V Soči sa chcú zlepšovať od zápasu k zápasu. "Aj vo Vancouveri sme išli výkonnostne nahor. V semifinále a finále sme hrali náš najlepší hokej. V rovnakom trende by sme chceli pokračovať aj teraz," tvrdí Parise. 

 

Mnohí hráči USA sú hladní po úspechu. Víťazstvo na ruskom ľade v Soči by bolo pre nich špeciálne. "Po prehre vo Vancouveri dostávam druhú šancu. Som šťastný, lebo veľa ľudí nedostane druhú možnosť niečo dokázať," tvrdil Ryan Suter. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies