Americkému páru hrozí za sex na pláži 15 rokov väzenia

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 14:00 • 2 min
Americkému páru hrozí za sex na pláži 15 rokov väzenia

BRATISLAVA - Americkému páru hrozí až pätnásťročný trest odňatia slobody za sex na verejnej pláži, na ktorej sa v tom čase nachádzali aj malé deti. Dvadsaťročnú Elissu Alvarez a 40-ročného Joseho Caballera uznala v pondelok porota vinnými z obscénneho správania. Sudca musí teraz určiť výšku trestu. Oboch obvinených okrem toho zaradia do registra sexuálnych delikventov.

slovakia

left justify in out

Dvojica súložila vlani 20. júla na pláži vo floridskom mestečku Bradenton Beach a videlo ich pri tom viacero svedkov vrátane maloletých detí. Jedna žena dokonca dvojicu nakrútila a video zverejnila na internete. Ďalšia žena, matka štvorročného dieťaťa, zavolala policajtov, ktorí Alvarez a Caballera zatkli a následne obvinili. Prokurátor pôvodne dvojici navrhol dohodu o vine a treste, na základe ktorej mal Caballero stráviť vo väzení 2,5 roka, zatiaľ čo Alvarez 90 dní.

 

Touto dohodou by sa taktiež vyhli zaradeniu medzi sexuálnych delikventov. Obaja to však odmietli a rozhodli sa predstúpiť pred súd. Počas procesu pritom popreli, že na pláži súložili. Po vynesení rozsudku prokurátor uviedol, že bude žiadať vyšší trest pre Caballera, pretože už bol v minulosti trestaný za drogový delikt. Dátum oznámenia výšky trestu zatiaľ neoznámili.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies