Americké médiá majú video, na ktorom Charlie Sheen poskytuje mužovi orálny sex

NETKY.SK • 24 November 2015, 11:03 • 2 min
Americké médiá majú video, na ktorom Charlie Sheen poskytuje mužovi orálny sex

LAS VEGAS – Známy americký herec Charlie Sheen sa nedávno v rannej show televízie NBC priznal, že je už štyri roky HIV pozitívny. Na herca sa ihneď spustila lavína obvinení. Na verejnosť však vyplávali aj iné informácie z hercovho života.

slovakia

left justify in out

Herca chce podľa amerického portálu RadarOnline.com žalovať Sheenova bývalá Bree Olson, alebo aj jeho bývalá snúbenica Blasts Star. Obe svoje reakcie na Sheenove priznanie natočili na video.

 

Bree Olson

 

 

Blasts star



 

 

Rovnaký portál teraz však tvrdí, že má 30-sekundové video z roku 2011, na ktorom Charlie Sheen fajčí crack a potom orálne uspokojuje neznámeho muža.

 

Okrem toho má RadarOnline.com aj ďalšie kompromitujúce videá, na ktorých Sheen užíva drogy a s mužom, ktorého predtým uspokojoval má aj sex.

 

Video údajne slúžilo ako dôkaz v prípade J.Roe vs John Doe. Sheenovo meno sa v prípade nespomínalo, figuroval tam ako hollywoodsky herec, ktorý vedome šíril genitálny herpes. Sheen mal muža údajne nalákať do hotela v americkom štáte Nevada. Údajne sa to všetko zamietlo pod koberec a Charlieho to stálo 20 miliónov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona