Americká zjazdárka Vonnová si na zélandskom tréningu zranila členok a vracia sa do USA

NETKY.SK • 13 August 2015, 14:19 • 2 min
Americká zjazdárka Vonnová si na zélandskom tréningu zranila členok a vracia sa do USA

WANAKA - Americká zjazdárka Lindsey Vonnová sa opäť zranila, počas štvrtkového tréningu si spôsobila zlomeniny kostičiek v členku.

slovakia

left justify in out

Informovala rakúska tlačová agentúra APA s odvolaním sa na facebookový status slávnej športovkyne.

 

Vonnová odpichla letnú časť prípravy na snehu u protinožcov, tak ako aj iní lyžiari, napríklad popredný slovenský slalomár Adam Žampa. "Čaute, ľudia, na nešťastie som dnes počas tréningu na Novom Zélande padla. Mám v členku čosi zlomené a cestujem späť do štátov. Keď budem mať viac informácií, dám vedieť", hlási Vonnová na sociálnej sieti. Aký lekársky zákrok bude nutný a aká pauza bude nasledovať, to ešte nie je známe.

 

Vonnová sa na súťažné svahy vrátila v decembri minulého roka po vynechaní začiatku sezóny. Na MS síce zlato nedobyla, nevyhrala ani veľký glóbus Svetového pohára, ale podarilo sa jej získať tie malé za obe kĺzavé disciplíny, v zjazde siedmykrát a v super-G piatykrát v kariére. Predtým súťažne pauzovala 349 dní, v roku 2013 si na MS poranila koleno, potom v nasledujúcej zime uponáhľala návrat a pre roztrhnuté väzy vynechala prakticky celú olympijskú sezónu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona