Americká spoločnosť uviedla na trh stávkovú hru na cenu Bitcoinu

NETKY.SK • 4 September 2017, 11:00 • 2 min
Americká spoločnosť uviedla na trh stávkovú hru na cenu Bitcoinu

CHICAGO – Spoločnosť Level Trading Field uviedla na trh hru Bitcoin Market Predictor, ktorá umožňuje používateľom umiestňovať stávky na budúce cenové pohyby Bitcoinu. Investori tak majú k dispozícii ďalší nástroj, ktorý môžu využívať na špekulácie o cene Bitcoinu. Každá hra stojí 50 dolárov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Lanre Sarumi, výkonný riaditeľ spoločnosti Level Trading Field, ktorej korporátnymi klientmi sú aj Bank of America, Deutsche Bank či Barclays, vysvetľuje, prečo je hra tak dôležitá pre retailových investorov v USA.

"Čo spravíte, ak si budete myslieť, že cena pôjde dole? V tejto chvíli nemáte k dispozícii žiadne nástroje, ktoré by vám umožnili na vašej prognóze profitovať," povedal Lanre Sarumi.

Poďme hrať

Takže, ako to funguje? Hráči, ktorí sa zapoja do hry, sú automaticky rozdelení do skupín. V každej skupine môže byť najviac 10 hráčov, ktorí umiestňujú stávky na cenu Bitcoinu na každú celú hodinu. Tri najpresnejšie prognózy si rozdelia bank, ktorý na každú hru činí 450 dolárov (10 hráčov x 50 dolárov – 10% poplatok pre Level Trading Field – pozn.).

 

img

 

Hráč s najpresnejším odhadom získava 50% celkovej sumy (225 USD), druhý dostane 30% (135 USD) a tretí získa 20% (90 USD). V štáte Illinois sú zákonom zakázané hazardné hry založené na náhode, Samuri však povedal, že jeho hra je povolená, pretože ide o hru zručnosti.

Level Trading Field využíva údaje o cenách, ktoré poskytuje Chicago Mercantile Exchange (CME) ako referenčné údaje pre hru. Údaje CME kombinujú štyri rôzne Bitcoinové burzy - Bitstamp, GDAX Coinbase, itBit a Kraken, s cieľom normalizovať údaje o cenách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies