Americká speváčka Taylor Swift povedala, že jej mama bojuje s rakovinou

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 08:03 • 2 min
Americká speváčka Taylor Swift povedala, že jej mama bojuje s rakovinou

NEW YORK - Viacnásobná nositeľka Grammy, americká speváčka, skladateľka a textárka Taylor Swift dnes odhalila svojim fanúšikom, že jej mama bojuje s rakovinou.

slovakia

left justify in out

Napísala o tom na mikroblogu Tumblr a jej tlačová hovorkyňa to potvrdila. Taylor uviedla, že nepôjde do podrobností, jej mama však chce, aby fanúšikovia speváčky vedeli, čo sa deje. Dvadsaťpäťročná speváčka napísala, že darovala matke ako vianočný darček komplexnú lekársku preventívnu prehliadku, informovala tlačová agentúra AP. Andrea Swift nemala podľa jej dcéry žiadne akútne problémy, ale dozvedeli sa, že má rakovinu.

 

Taylor Swift je hudobná hviezda, jej fanúšikovia však majú veľmi radi aj jej mamu Andreu. Na koncertoch ju publikum hlasno víta a ona sa s fanúšikmi zvykne fotografovať.

 

Taylor Swift pri tejto príležitosti odporučila svojim mladým fanúšikom, aby pripomenuli svojim rodičom, že treba ísť k lekárovi na preventívnu prehliadku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona