Americká speváčka napísala pieseň o nedávnych masových streľbách v USA

NETKY.SK • 6 August 2019, 15:11 • 2 min
Americká speváčka napísala pieseň o nedávnych masových streľbách v USA

BRATISLAVA - Americkú speváčku Lanu Del Rey zasiahli masové streľby v texaskom El Pase a v Daytone v Ohiu tak silno, že sa rozhodla napísať aj nahrať novú skladbu.

slovakia

left justify in out

Na novom albume Norman Fucking Rockwell, ktorý sa do predaja dostane koncom augusta, sa však skladba Looking for America neobjaví. Fanúšikovia americkej speváčky sa však môžu tešiť na 14 piesní. Speváčka ale na svojom Instagrame svoj singel zverejnila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi folks came back early from Montecito with my brother this morning and asked Jack Antonoff to come into town because I had a song on my mind that I wanted to write. Now I know I’m not a politician and I’m not trying to be so excuse me for having an opinion- but in light of all of the mass shootings and the back to back shootings in the last couple of days which really affected me on a cellular level I just wanted to post this video that our engineer Laura took 20 minutes ago. I hope you like it. I’m singing love to the choruses I recorded this morning. I’m going to call it ‘Looking for America ‘ @jackantonoff @sharp_stick

Príspevok, ktorý zdieľa Lana Del Rey (@lanadelrey),

 

Lana Del Rey, vlastným menom Elizabeth Woolridge Grant, debutovala v roku 2008 EP nahrávkou Kill Kill, po ktorej vydala album Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010). Do povedomia verejnosti sa však dostala až v roku 2011 vďaka hitu Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. 

 

 

Skladba je súčasťou jej druhej štúdiovky Born To Die (2012), ktorá obsahuje aj single Blue Jeans, National Anthem, Dark Paradise, Born To Die alebo Summertime Sadness.

 

 

S tretím albumom Ultraviolence (2014) po prvý raz dobyla americký rebríček Billboard 200. S nasledujúcou nahrávkou Honeymoon (2015) sa dostala v UK Charte aj Billboarde 200 na druhé miesto a s albumom Lust for Life (2017) oba rebríčky dobyla. Speváčka už stihla získať napríklad dve BRIT Awards, jednu Q Award a jednu Ivor Novello Award. Na konte má tiež štyri nominácie na Grammy a jednu na Zlatý glóbus.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona