Americká speváčka Kesha bude mať vlastnú kolekciu šperkov

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 12:18 • 2 min
Americká speváčka Kesha bude mať vlastnú kolekciu šperkov

BRATISLAVA - Americká speváčka Kesha predstaví v auguste svoju prvú kolekciu šperkov, ktoré vytvorila v spolupráci s klenotníkom Charlesom Albertom. Kolekcia s názvom Kesha Rose bude prvou zo štyroch, ktoré speváčka a Albert spolu navrhli. Ostatné tri ponesú názvy Cannibal, Out Alive a Wonderland. Ceny jednotlivých šperkov z kolekcie Kesha Rose sa budú pohybovať od 30 do 750 dolárov (v prepočte približne 23 až 573 eur).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr s albumom Animal (2010) dobyla americký albumový rebríček Billboard 200 a s piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. Na konte má už aj nominácie na MTV Video Music Awards, Juno Awards, American Music Awards, Teen Choice Awards, World Music Awards či Echo Awards. Vlani v novembri vydala svoj druhý album s názvom Warrior, ktorý sa dostal v Billboarde najvyššie na šiestu priečku. Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies