Americká speváčka Kelly Clarkson je tehotná: Čaká svoje prvé dieťa!

NETKY.SK • 20 November 2013, 08:40 • 2 min
Americká speváčka Kelly Clarkson je tehotná: Čaká svoje prvé dieťa!

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson čaká svoje prvé dieťa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol, ktorá sa v októbri vydala za Brandona Blackstocka, oznámila šťastnú novinku prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. “Som tehotná!!! S Brandonom sme nesmierne nadšení! Je to ten najlepší predčasný vianočný darček,” napísala nadšená speváčka, ktorá v uplynulých mesiacoch často verejne hovorila o túžbe do Vianoc otehotnieť.

Clarkson je už pritom nevlastnou mamou manželových dvoch detí z predchádzajúceho vzťahu, pričom práve 12-ročná Savannah a šesťročný Seth podľa nej zmenili jej pohľad na materstvo. "Chodiť na futbalové zápasy so Sethom a robiť domáce úlohy so Savannah - to jednoducho milujem," prezradila. “Moje deti ju milujú. Nemohla som si pre ne želať lepšiu nevlastnú matku," vyjadrila sa pre magazín People v októbri na jej adresu Blackstockova bývalá manželka Melissa. 

Od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala Kelly Clarkson šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped in Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 30 miliónov kópií albumov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies