Americká speváčka Kelis pracuje na novom albume

NETKY.SK • 26 September 2016, 16:14 • 2 min
Americká speváčka Kelis pracuje na novom albume

BRATISLAVA - Americká speváčka Kelis prezradila, že pracuje na novom albume. Tridsaťsedemročná interpretka, ktorá sa zatiaľ naposledy hudobne predstavila v roku 2014 so štúdiovkou Food, sa tak vyjadrila v nedeľu počas relácie The First Time Matta Everitta na BBC Radio 6 Music.

slovakia

left justify in out

Hudobníčka pri otázke, aké má plány do budúcna, totiž uviedla, že by si veľmi rada otvorila reštauráciu, no popritom sa chce sústreďovať aj na novú nahrávku. „Kuchyňa je pre mňa šťastným miestom. Je to miesto, kde chcem momentálne byť. Zároveň ale pomaly, veľmi pomaly pripravujem nový album,“ prezradila rodáčka z New Yorku, ktorá už však neposkytla názov pripravovaného projektu či dátum jeho uvedenia na trh.


Kelis, celým menom Kelis Rogers, debutovala v roku 1999 albumom Kaleidoscope. Nasledovali Wanderland (2001), Tasty (2003), Kelis Was Here (2006), Flesh Tone (2010) a spomínaný Food.

 

Na konte má aj výberovku The Hits (2008). Najväčší komerčný úspech dosiahla so štúdiovkou Tasty, na ktorej sa nachádza aj jej zrejme najväčší hit Milkshake. Známe sú aj jej skladby Trick Me či Millionaire. Na konte má napríklad Brit Award či NME Award.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona