Americká speváčka Kehlani vystúpi vo Viedni

NETKY.SK • 13 December 2016, 16:14 • 2 min
Americká speváčka Kehlani vystúpi vo Viedni

VIEDEŇ - Americká r'n'b speváčka Kehlani sa predstaví 7. marca vo Viedni. Koncert v miestnom klube Grelle Forelle bude súčasťou jej turné k debutovému albumu SweetSexySavage, ktorý vyjde 27. januára.

slovakia

left justify in out

Spomínané turné odštartuje už šesť dní predtým v kanadskom Montreale, pričom európska časť sa začne 28. februára v Dubline a skončí 27. marca v Hamburgu. V úlohe predskokana sa v Európe predstaví Noodles. Následne sa 21-ročná Kehlani vráti do Severnej Ameriky, kde bude koncertovať až do 18. júna.

 


Kehlani, celým menom Kehlani Ashley Parrish, pochádza z kalifornského Oaklandu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2009, keď začala pôsobiť v skupine Poplyfe. Tá v roku 2011 skončila na štvrtom mieste v súťaži America's Got Talent. Ako sólová interpretka debutovala o tri roky neskôr mixtapeom Cloud 19. Vlani vydala ďalší mixtape You Should Be Here, za ktorý získala nomináciu na cenu Grammy v kategórii Najlepší urban contemporary album. Následne začala pracovať na spomínanom albume SweetSexySavage.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies