Americká speváčka Ciara je opäť tehotná

NETKY.SK • 26 Október 2016, 13:43 • 2 min
Americká  speváčka Ciara je opäť tehotná

NEW YORK - Americká r'n'b speváčka Ciara čaká druhé dieťa. Interpretka oznámila radostnú správu v utorok, teda v deň svojich 31. narodenín, pričom tak spravila prostredníctvom služby Instagram.

slovakia

left justify in out

"V deň týchto výnimočných narodenín som dostala od priateľov a rodiny množstvo lásky. Som nadšená, že sa konečne môžem podeliť o vôbec najväčší dar, aký Boh dokáže dať," napísala rodáčka z texaského Austinu, pričom k textu pridala niekoľko emotikonov, vrátane tých zobrazujúcich bábätko alebo fľašu s mliekom.

 


Otcom dieťaťa je speváčkin manžel, hráč amerického futbalu Russell Wilson. Pre dvojicu, ktorá si povedala áno tento rok v júli v anglickom Peckforton Castle, ide o prvého spoločného potomka. Ciara je už matkou dvojročného syna Futurea Zahira Wilburna, ktorého má s bývalým snúbencom, rapperom Futureom.

 

 

All Smiles 😍😍😍❤️🎃. Today Was A Great Day!

Fotka uverejnená používateľom Ciara (@ciara),

 

Ciara, celým menom Ciara Princess Wilson, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010), Ciara (2013) a Jackie (2015). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona