Americká speváčka Alicia Keys čaká druhé dieťa

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 11:27 • 2 min
Americká speváčka Alicia Keys čaká druhé dieťa

LOS ANGELES - Americká speváčka Alicia Keys dnes prostredníctvom svojej facebookovej stránky oznámila, že čaká druhé dieťa so svojím manželom, hip-hopovým producentom Swizz Beatzom.

slovakia

left justify in out

Spravila tak pri príležitosti štvrtého výročia ich svadby, ktorá sa konala 31. júla 2010 na Korzike. Tridsaťtriročná rodáčka z New Yorku sa stala matkou v októbri 2010, keď priviedla na svet syna, ktorému dali meno Egypt Daoud Ibarr Dean.

 

Alicia Keys, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na konte päť štúdiových albumov - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007), The Element Of Freedom (2009) a Girl On Fire (2012). K jej najväčším hitom paria skladby Fallin', You Don't Know My Name, If I Ain't Got You, No One, Like You'll Never See Me Again či Girl On Fire, no známe sú aj jej spolupráce, napríklad s Usherom (My Boo), Eve (Gangsta Lovin') alebo Jay Z (Empire State Of Mind). Speváčka získala 15 prestížnych cien Grammy z 28 nominácií, ďalej desať Billboard Music Awards a sedemkrát ju nominovali na Brit Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona