Americká polícia skúma, kto vymenil vlajky na stráženom Brooklynskom moste

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 10:34 • 2 min
Americká polícia skúma, kto vymenil vlajky na stráženom Brooklynskom moste

NEW YORK - Dve veľké americké zástavy vyvesené v New Yorku na Brooklynskom moste, jednom z najprísnejšie strážených orientačných bodov mesta, niekto počas noci z pondelka na utorok vymenil za biele vlajky.

slovakia

left justify in out

Most pritom z oboch strán nepretržite strážia policajné hliadky a navyše aj bezpečnostné kamery ako potenciálny teroristický cieľ. Polícia výmenu zbadala až v utorok ráno, informovala agentúra Associated Press.
      

Kriminalisti a detektívi teraz vyšetrujú, ako mohlo vôbec dôjsť k výmene vlajok na slávnom moste spájajúcom Brooklyn a Manhattan, keď počas noci nezaznamenali žiadnu podozrivú aktivitu. Skúmajú záznamy z bezpečnostných kamier - dúfajúc, že nájdu nejakú stopu. Cez Brooklynský most prejde podľa mestského oddelenia dopravy denne vyše 120.000 áut, 3100 cyklistov a zhruba 4000 chodcov. 
      

Americké zástavy sú vyvesené na Brooklynskom moste celoročne a zamestnanci odboru dopravy ich vymieňajú, keď sú už príliš zodraté, uviedla polícia. Obe veže na moste sú po všetky noci zdola nasvietené, dodala agentúra Associated Press.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies