Americká kapela Panic! At The Disco zverejnili video k piesni LA Devotee

NETKY.SK • 23 September 2016, 14:57 • 2 min
Americká kapela Panic! At The Disco zverejnili video k piesni LA Devotee

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Panic! At The Disco zverejnila videoklip k piesni LA Devotee. V novinke si zahrali líder formácie Brendon Urie a tiež Noah Schnapp, známy napríklad z mysteriózneho seriálu Stranger Things (2016), ktorý sa stane obeťou démonického rituálu. Na réžii sa podieľali Mel Soria a Scantron.

slovakia

left justify in out

Skladba LA Devotee sa nachádza na albume Death of a Bachelor, ktorý vyšiel tento rok v januári. Z nahrávky, ktorá obsahuje dovedna jedenásť skladieb, pochádzajú aj single Hallelujah, Victorious a Emperor's New Clothes.


Kapela Panic! At The Disco vznikla v roku 2004 v Las Vegas. Prvú štúdiovku A Fever You Can't Sweat Out vydali v roku 2005. Po nej nasledovali albumy Pretty. Odd. (2008), Vices & Virtues (2011), Too Weird to Live, Too Rare to Die! (2013) a spomínaný Death of a Bachelor. Okrem toho majú na konte aj tri koncertné záznamy, dve kompilácie či jednu EP nahrávku. Jediným oficiálnym členom kapely je v súčasnosti spomínaný 29-ročný Brendon Urie.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies